Pályázatok Mesterségek, mesteremberek ' 2010 (lejárt)

A 2009-ben már meghirdetett, majd eredményhirdetés nélkül lezárt fotópályázat második fordulója kerül megszervezésre ismét a székelyudvarhelyi RMDSZ, a Polgármesteri Hivatal és a Művelődési Ház közreműködésével.

Mint ismeretes, a 2009 őszén hasonló tárggyal meghirdetett fotópályázat nem került kiértékelésre, mivel a zsűri megállapítása szerint a beérkező pályaművek alacsony száma, másrészt a nagy számban előforduló fotótechnikai hibák nem tették ezt lehetővé úgy, hogy a tervezett cél megvalósuljon (egy színvonalas, kreativitást ösztönző és magában hordozó fotográfiai anyag összegyűjtése).

Az akkori ígéreteknek is megfelelően tehát megrendezésre kerül a "Mesterségek, Mesteremberek" pályázatunk második fordulója - annyi különbséggel, hogy ezúttal a pályázati anyag származási helyét illetően elfogadásra kerül egész Udvarhelyszék!

A beérkezett pályázatok közül a zsűri által kiválasztott képek ezúttal is kiállításon vesznek részt, illetve az első három kép alkotója jelentős díjazásba részesül - ugyanakkor a kiállításra beválogatott képekből katalógust is adunk ki.

A zsűri: Elekes Gyula, képzőművész, Dávid Botond, fotográfus, Csáki Jenő, fotós, Vécsi Nagy Zoltán, művészettörténész, Jakab Áron Csaba, szervező.

A pályázat feltételei:
A pályázaton részt vehet bárki, lakhelytől, kortól és nemtől függetlenül, aki teljesíti a feltételeket, nevezetesen:
* A fotó tárgya: mesterségek, mesteremberek
* Leadás módja: borítékba zárva, laborban kidolgozva, A4-es méretben + ugyanakkor digitális formában A3-as nyomdai minőségben, CD/DVD-n
* Leadott anyagmennyiség: max. 4 kép
* Leadáskor egy kitöltött űrlap csatolása kötelező (letölthető innen, de kitölthető helyben is)
* Leadási határidő: 2010.10.15.
* Leadás helye: a Művelődési Ház titkársága, a városi RMDSZ irodája, vagy a Polgármesteri Hivatal kapusszobája
Zsűri: Elekes Gyula képzőművész (Művelődési Ház), Dávid Botond fotográfus (Dávid Fotó), Csáki Jenő fotós, Jakab Áron Csaba szervező (RMDSZ)

A fotópályázat szervezője:

Székelyudvarhelyi RMDSZ
Művelődési Ház
Polgármesteri Hivatal

Támogatók
Antal István parlamenti képviselő
Udvarhelyi Info Egyesület
Expert-Print nyomda
Dávid Fotó Stúdió

UH.ro
D3 TV
Udvarhelyi Híradó
Tárkányi Botond
Roseal RT.
Matrica RT.
SZMVSZ

Rólunk

epitettorokseg2013a.jpg

Hirdetés

Aktuális pályázatok:
..::KONTRASZTOK::..
Határidő: 2015.november 27.
Természetfotó
Rendszeres bemutatkozási lehetőség az interneten keresztül természetfotósok részére akik képeiket szeretnék bemutatni és közönségszavazatok alapján értékeltetni azokat
Határidő: minden negyed év utolsó napja.
Legyen Ön is sajtófotós!
A nemzeti hírügynökség fotószolgáltatása várja rendkívüli történésekről, szokatlan jelenségekről, szerencsétlenségekről készített digitális felvételeit.
Határidő: nincs.