Pályázatok Mesterségek, mesteremberek ' 2009 (lejárt)

A székelyudvarhelyi RMDSZ harmadik alkalommal hírdeti meg fotópályázatát, mely már az első két alkalommal is rendkívül sikeresnek bizonyult. Ezt mutatja a több, mint 120 pályázó egész Hargita megye területéről is.
Plakát
A mostani pályázat témája a "Mesterségek, Mesteremberek" - itt jobbára olyan székelyudvarhelyi mesterségekre gondoltunk, melyek hagyományosak, esetleg kihalófélben vannak, viszont természetesen a pályázók kreativítása szülhet kivételt.

A beérkezett pályázatok közül a zsűri által kiválasztott képek kiállításon vesznek részt, illetve az első három kép alkotója jelentős díjazásba részesül.

A zsűri: Elekes Gyula, képzőművész, Dávid Botond, fotográfus, Csáki Jenő, fotós, Vécsi Nagy Zoltán, művészettörténész, Jakab Áron Csaba, szervező.

A pályázat honlapja.

 

Figyelem!

A pályázat nem zárult le (részletek <itt>), folytatódik, a második forduló részleteit <itt> nézhetik meg!

Rólunk

IMG_9070.JPG

Hirdetés

Aktuális pályázatok:
..::KONTRASZTOK::..
Határidő: 2015.november 27.
Természetfotó
Rendszeres bemutatkozási lehetőség az interneten keresztül természetfotósok részére akik képeiket szeretnék bemutatni és közönségszavazatok alapján értékeltetni azokat
Határidő: minden negyed év utolsó napja.
Legyen Ön is sajtófotós!
A nemzeti hírügynökség fotószolgáltatása várja rendkívüli történésekről, szokatlan jelenségekről, szerencsétlenségekről készített digitális felvételeit.
Határidő: nincs.