Kiállítások Hajdúdorog, 2011, január 22.

A vándorkiállítás utolsó állomásaként a "Kisváros ősszel" és "Kapuk" fotópályázataink anyagából, illetve a székelyudvarhelyi meghívott fotósok műveiből összeállított anyagot Hajdúdorogon mutathattuk be a megnyitón megjelenő nagyszámú közönségnek, illetve a kiállítást február 04-ig meglátogatóknak.

E vándorkiállítás olyan magyarországi városokba, testvértelepülésekre jutott el, mint Keszthely, Törökbálint, Tatabánya, Békéscsaba, Vác, Tihany és Pécs városa, Európa Kulturális Fővárosa 2010-ben. A "Székelyudvarhely képekben" kiállítássorozat első állomása és egyben az utolsó is a Magyar Kultúra Napjához kötődik, hiszen 2010. január 22-n érkezett első állomására, Keszthelyre, és végül 2011. január 20-án nyitottuk meg utolsó állomáshelyén, Hajdúdorogon, a Magyar Kultúra Napjához kötődő ünnepségsorozat részeként.

A kiállításnak a hajdúdorogi Görög Demeter Művelődési Ház ad otthont, a megnyitóra 2011. január 20-án 17:00 órától került sor. A befogadó város részéről a kiállítást Simon Istvánné, a helyi Művelődési Ház igazgatónője méltatta, majd Hajdúdorog részéről Csige Tamás, Hajdúdorog polgármestere, illetve Székelyudvarhely részéről Jakab Áron Csaba, önkormányzati képviselő nyitotta meg - a megnyitót ugyanakkor a Bocskai Népzenei Együttes közreműködése tette feledhetetlenné.

A lentebb látható képek egy részéért külön köszönet illeti Mosolygó Mariettát.

(Hajdúdorogi cikk a megnyitóról)

hajdudorog_01.jpg
hajdudorog_02.jpg
hajdudorog_04.jpg
hajdudorog_05.jpg
hajdudorog_05a.jpg
hajdudorog_05b.jpg
hajdudorog_05c.jpg
hajdudorog_06.jpg
hajdudorog_07.jpg
hajdudorog_08.jpg
hajdudorog_09.jpg
hajdudorog_10.jpg
hajdudorog_11.jpg
hajdudorog_12.jpg
hajdudorog_13.jpg
hajdudorog_14.jpg
hajdudorog_15.jpg
hajdudorog_16.jpg

Rólunk

IMG_3224.JPG

Hirdetés

Aktuális pályázatok:
..::KONTRASZTOK::..
Határidő: 2015.november 27.
Természetfotó
Rendszeres bemutatkozási lehetőség az interneten keresztül természetfotósok részére akik képeiket szeretnék bemutatni és közönségszavazatok alapján értékeltetni azokat
Határidő: minden negyed év utolsó napja.
Legyen Ön is sajtófotós!
A nemzeti hírügynökség fotószolgáltatása várja rendkívüli történésekről, szokatlan jelenségekről, szerencsétlenségekről készített digitális felvételeit.
Határidő: nincs.